Poliţiştii au identificat şi depistat o persoană bănuită de comiterea mai multor furturi din locuinţe de pe raza comunei Nicolae Bălcescu. Un tânăr de 27 ani a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Urmare a sesizărilor primite de poliţişti în perioada iunie-iulie a acestui an cu privire la comiterea unor furturi pe raza comunei Nicolae Bălcescu, s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat: în noaptea de 4 spre 5 iunie a fost sesizată sustragerea unui telefon şi a unui încărcător, dintr-o locuinţă din comuna Nicolae Bălcescu, prejudiciul fiind estimat la 1000 de lei, în aceeaşi comună, în seara zilei de 11 iunie , a fost sesizat furtul unei biciclete, prejudiciul estimat fiind tot de 1000 lei, iar în noaptea de 16 spre 17 iulie, a fost sesizat furtul unui telefon precum şi răvăşirea unor lucruri dintr-o anexă a unei locuinţe, din comuna Nicolae Bălcescu.

La data de 21 iulie, urmare a activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară în locuinţa unui tânăr de 27 ani, din comuna Gioseni. Astfel, a fost depistat tânărul de 27 ani, bănuit de comiterea faptelor sesizate precum şi bunuri care fac obiectul infracţiunii de furt comise în situaţiile mai sus amintite.

Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în formă continuată. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale