SSPM Bacău a luat la numărat… mormintele din oraș

Societatea deServicii Publice Municipale se află, în această perioadă, în plin proces de inventar. Angajații societății Primăriei au luat la numărat toate locurile de veci care există în cimitirele din Bacău.

Operațiunea, care a început la 1 august, e destul de complicată, în două luni reușindu-se numărarea a numai două treimi din totalul locurilor de veci.

Acțiunea a început cu cimitirul Sărata 1 și va continua în Cimitirul Central, după ce lucrările de igienizare derulate în această perioadă vor fi gata.

Reprezentanții SSPM îi avertizează pe urmașii celor care sunt înmormântați în cimitirele din oraș că trebuie reînnoite contractele, acolo unde e cazul, și să fie cu plata la zi.

“Le recomandăm celor care dețin locuri de veci în cimitirele din municipiu să verifice documentele ce atestă dreptul de folosințã. În situația în care perioada pentru care ați achitat contravaloarea concesiunii/dreptului de folosință a expirat, este necesară prelungirea contractului. Vă așteptăm la biroul din incinta Cimitirului Central, în fiecare joi, începând cu ora 10.00, pentru clarificarea situațiilor privind locurile de veci”, au transmis reprezentanții SSPM.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.