Studenții care vor să lucreze la vară în Germania se pot înscrie la AJOFM Bacău

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Bacău organizează selecție pentru studenții care vor să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară. Perioada de lucru va fi de minimum două luni și se pot înscrie tinerii cu vârsta cuprinsä ȋntre 18 – 35 ani, studenți la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii, la cursuri de zi, și care au cunoștințe bune sau foarte bune de limba germană.

“Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Bacău, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bacau, strada Ioniță Sandu Sturza nr. 63, telefon 0234/576736, pentru a-și ȋnregistra dosarele”, spun oficialii de la AJOFM Bacău. Înscrierea se poate face până la data de 14 februarie, de luni până joi, între orele 09.30 – 15.30, iar vineri, între orele 09.30 – 12.30.
Studenții interesați trebuie să depună mai multe documente, printre care o adeverință de la facultate, trei fotografii și o copie după actul de indentitate.