Surprize surprize la ștrandul din Onești: intrări gratuite pentru copii și pensionari. Când se dă undă verde la îmbăiat

0
1

Veste bună pentru locuitorii municipiului Onești, dar și pentru cei din satele dimprejur: pe 1 iulie se deschide sezonul de îmbăiat. Atunci este programată deschiderea Ștrandului Municipal Onești, amânată până acum din cauza unor lucrări de întreţinere neprevăzute.

Ștradul va fi deschis zilnic între orele 09.00 – 21.00, iar tarifele de aces au rămas la nivelul celor de anul trecut, respectiv 5 lei intrarea pentru copiii până în 10 ani, 10 lei pentru copiii între 10 şi 18 ani și 12 lei pentru adulți. De asemenea, cine vrea își poate face abonament. Cu 120 de lei pe lună pentru adulți și 80 de lei lunar pentru copii, posesorii de abonamente pot merge la ștrand, dacă vor, și în fiecare zi.

Primăria Onești anunță, totodată, că pensionarii care au domiciliul în oraș vor avea acces gratuit la ştrandul municipal în zilele de luni şi marţi, pe baza cuponului de pensie. Iar duminica, toți copiii cu vârsta de până la 14 ani inclusiv pot intra la ștrand gratis, cu condiția să fie însoţiţi de cel puțin  un părinte/tutore legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.