Sute de polițiști și jandarmi vor asigura paza secțiilor de votare

Nu mai puțin de 610 polițiști vor asigura paza și protecția la 351 de secții de votare, dintre cele 635 ce se vor constitui pe raza județului Bacău, iar pentru restul secțiilor de votare, dispozitivul va fi asigurat de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne. Alți 250 de polițiști se vor afla pe străzi pentru a preîntâmpina eventuale fapte antisociale, iar alți 230 vor ținuți de rezervă.

Pentru intervenţia efectivă la eventuale incidente, poliţiştii angrenați din paza şi protecţia secţiei de votare vor fi sprijiniţi, la cerere, de patrulele de poliţie aflate în dispozitivul curent de intervenţie la evenimentele semnalate, care îşi vor desfăşura activitatea în zonă.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău va avea în responsabilitate 175 secții de votare dispuse în 145 locații, unde vor fi prezenți peste 300 jandarmi. Tot aceștia vor asigura transportul și paza buletinelor de vot. Vor fi pregătite și forțe ale pompierilor, 498 fiind pregătiți să intervină. Aceștia vor gestiona eventuale situații de urgență care ar putea apărea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.