Tâlhari la drumul mare: doi bărbați i-au luat geanta și telefonul unei femei

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au identificat și reținut pentru 24 de ore, doi localnici bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 05 februarie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliție Rurală Răcăciuni au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie de 50 de ani, din comuna Orbeni, despre faptul că, în seara precedentă, în jurul orei 23.30, două persoane necunoscute au deposedat-o de o poşetă în care se afla un telefon mobil.

Polițiștii au început imediat cercetările în acest caz și au stabilit că, la data de 04 februarie a.c., în jurul orei 22.30, femeia se deplasa către locuinţa de domiciliu a mamei sale, pe drumul comunal din Orbeni, când, la un moment dat din spatele său s-ar fi apropiat două persoane necunoscute, care i-ar fi smuls din mână o poşetă în care se afla un telefon mobil.

Ca urmare a activităților operative efectuate, au fost identificați doi localnici, bănuiți de comiterea faptei, care au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J.Bacău.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.