Tragedie! Patru tineri din Bacău au murit într-un accident cumplit! Încă un mort și șapte răniți în accident

Cinci tineri cu vârste între 19 si 34 de ani, din județul Bacău, au murit azi-noapte într-un accident care s-a produs pe drumul european E 581, în județul Vaslui. În accident au fost implicate alte două autoturisme, iar în urma impactului violent alte șapte persoane, printre care și un copil, au fost rănite.

În Vaslui a fost activat planul roșu de intervenție, zece ambulanțe și trei autospeciale pentru descarcerare fiind mobilizate la fața locului.Potrivit cercetărilor, șoferul mașinii înmatriculată în Bacău, un tânăr de 26 de ani, s-a angajat într-o depășire riscantă și s-a izbit frontal cu un alt autoturism, cu numere de București.

În urma impactului extrem de violent, patru tineri din mașina de Bacău au murit, la fel și șoferul mașinii de București. Toate celelalte șapte persoane aflate în mașinile implicate în accident au fost rănite, două dintre ele fiind în stare critică.

„Având în vedere numărul mare de victime, a fost declanșat Planul roșu de intervenție. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 12 victime, dintre care opt erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, patru erau găsite decedate. Au fost transportate la spital opt persoane, dintre care trei în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medicii de la Spitalul de Urgență Bârlad, una dintre cele opt victime a decedat”, a declarat pentru libertatea.ro purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.