La data de 29 ianuarie a.c, în jurul orei 17.30, persoane necunoscute, aflându-se în interiorul unei săli de jocuri din Bacău, ar fi profitat de neatenţia angajatei și,  prin folosirea unei chei, ar fi descuiat cutia de valori de la un aparat de jocuri de tip slot-machine, ar fi luat toţi banii din interior, iar ulterior ar fi încasat de la casier, suma afişată de aparat la secţiunea „cashout”, părăsind incinta sălii. Astfel, s-ar fi cauzat un prejudiciu în suma de 4.300 de lei.

         Polițiștii au deschis dosar penal în care au efectuat cercetări sub aspectul infracţiunii de furt calificat.

        A fost constituită echipă de cercetare formată din polițiști de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău și criminaliști, iar în urma activităților investigativ-operative au fost identificaţi trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 43 de ani, toți din județul Neamţ, bănuiți de comiterea faptei.

         Au fost emise trei mandate de aducere faţă de persoanele în cauză, acestea fiind identificate la data de 01 februarie a.c., de către polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Braşov, fiind ulterior conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie Bacău sub escortă.

         Faţă de unul din bărbați a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar faţă ceilalți doi s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt calificat.

Sursa: Realitatea de Bacau