ULTIMA ORĂ: Autoritățile din Onești cer suspendarea cursurilor școlare, din cauza crizei apei

Avariile repetate la  conducta magistrală din Parcul Măgura din orașul Târgu-Ocna, care au lăsat Oneștiul fără apă, a băgat autoritățile în ședință de urgență în această dimineață.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat mai multe decizii. Printre acestea, propunerea suspendării cursurilor.

Primăria Onești va înainta în cursul zilei o propunere Instituției Prefectului Bacău de sistare a cursurilor la toate unitățile școlare și preșcolare de pe raza orașului, până la remedierea avariilor și reluarea furnizării apei în flux continuu, pentru evitarea riscurilor de îmbolnăvire a copiilor și cadrelor didactice.

De asemenea, s-a decis instalarea unui număr de 16 puncte de distribuire a apei menajere către populație în următoarele zone: str. Viitorului, str. Aurora, str. Mercur 2, str. Emil Rebreanu, b-dul Oituz nr. 4-6, Aleea Parcului 13-15, Parcare Primăria Veche, Cartier Mal, b-dul Oituz nr. 35, bloc “K”, str. Mărășești nr. 10 și nr. 12, Biserica Catolică de pe str. Pajura, Parcare “Jysk”, str. Mărășești nr. 1 și Cartier TCR.

În același timp, s-a luat decizia ca persoanelor aflate în imposibilitatea de a se deplasa, care sunt în evidența Direcției de Asistență Socială a Primăriei Onești, să le fie distribuită apă potabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.