ULTIMA ORĂ: Cursurile școlare, suspendate două zile în Onești, Tg. Ocna, Tg. Trotuș și Cașin

Prefectura Bacău a decis azi, ca urmare a problemelor apărute la alimentarea cu apă a Văii Trotușului, suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ școlar și preșcolar din localitățile Onești, Tg. Ocna, Tg. Trotuș și Cașin.

Decizia a fost comunicată în școli, iar acolo unde sunt și ore după-amiaza, elevii nu vor mai învăța azi. De asemenea, măsura vizează și ziua de marți, 17 septembrie, când în școlile și localitățile menționate nu se vor face ore.

Totodată, Prefectura a însărcinat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău să distribuie apă menajeră în zonele afectate de avarie.

Conducerea Instituției Prefectului a dispus, totodată, urgentarea măsurilor de remediere a avariei, precum și monitorizarea conductei de aducțiune pentru preîntâmpinarea unor noi avarii, cum s-a întâmplat zilele trecute, când pe conductă au apărut nu mai puțin de cinci defecțiuni, dintre care două majore.

Potrivit celor mai recente informări transmise Prefecturii de Compania Regională de Apă, se estimează că avaria apărută în cursul zilei de ieri ar urma să fie remediată mâine seară, în jurul orei 20.00. Asta înseamnă că în localitățile afectate, apa va curge, cel mai probabil, în cursul dimineții de miercuri, 18 septembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.