ULTIMA ORĂ – FOTO/VIDEO: Încă o victimă a focului! Bătrân mort în incendiu la Sascut în această dimineață

UPDATE: La fel ca în cazul incendiului de la Valea Seacă, și în acest caz focul a izbucnit din cauza sobei. În urma incendiului, nevasta victimei, o femeie de 80 de ani, a făcut atac de panică. Ea a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD prezent la fața locului. 

După ce azi-noapte un bărbat a murit în casa cuprinsă de flăcări, la Valea Seacă, un alt incendiu în care un om și-a pierdut viața a avut loc în această dimineață la Sascut. Era trecut de ora 10.00 când au fost altertați pompierii, iar la fața locului autospecialele cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au ajuns foarte repede. Până la sosirea pompierilor, vecinii au sărit în ajutor, care cu ce a putut. Câțiva oameni curajoși au intrat în casă și l-au scos pe proprietar, un bătrân de 84 de ani. Din păcate, pentru el a fost prea târziu, pentru că avea deja arsuri extrem de grave pe aproape tot corpul. Bătrânul a avut parte de o moarte cumplită, arzând de viu în propria casă.

Pompierii se află în continuare la fața locului și luptă să stingă flăcările. Deocamdată nu se știe de la ce a izbucnit incendiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.