Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizaţi de către o femeie de 49 de ani, din comuna Urecheşti, despre faptul că, soţul său ar fi încălcat ordinul de protecţie emis împotriva sa pătrunzând in imobil. Echipa operativă deplasată la imobilul femeii l-a depistat pe bărbatul de 60 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, la data de 18 noiembrie a.c., Judecătoria Oneşti a emis un ordin de protecţie împotriva sa pentru o perioadă de 6 luni prin care acesta are obligaţia să respecte o distanţă minimă de 50 de metri faţă de soţie. Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul ar mai fi încălcat o dată ordinul de protecţie, pătrunzând în imobilul femeii.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie.

Față de bănuit a fost luată măsura reţinerii pe baza de odonanţă pentru o perioadă de 24 de ore și a fost introdus ȋn Arestul I.P.J Bacău.

 

Sursa: Realitatea de Bacau