Un copil de 3 ani a murit într-un incendiu. Fratele lui este în spital

sursa: ISU Bacău

Astăzi, in jurul orei 12.00, doi minori (de 9 luni si de 3 ani) au căzut prada flacarilor, intr-un incendiu produs la o locuinta din localitatea Căiuți, judetul Bacau.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta in interiorul casei in care se aflau micuții, iar intreaga locuinta era inundata cu fum dens.

„Din nefericire, minorul in vârsta de 3 ani a decedat. Fratele lui de doar 9 luni a fost recuperat in viața și transportat de urgenta la spitalul din Onești”, a declarat Andrei Grecu, purtător de cuvânt ISU Bacău.

Un alt eveniment similar a avut loc ieri, tot in judetul Bacau, unde o fetita de 3 ani a murit, iar fratele ei de 4 ani a fost ranit intr-un incendiu provocat chiar de ei.

Pe fondul lipsei de supraveghere, copiii au devenit principalele victime ale incendiilor produse la locuințe și gospodării.

„În acest context, pentru prevenirea acestor evenimente tragice le reamintim părinților că se interzice lăsarea copiilor singuri în încăperi în care sunt mijloace de încălzit în funcțiune. Reamintim că cele mai multe incendii la locuințe au drept cauză mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate, coșurile de fum necurățate, instalațiile electrice improvizate sau cu defecțiuni. În situația în care părăsiți locuința, decuplați aparatele electrice și asigurați-vă că nu mai sunt mijloace de incălzire în funcțiune”, a mai spus Grecu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.