Un minor în vârstă de 15 ani a fost reținut de polițiști după ce acesta ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unui bătrân de 74 de ani, și ar fi furat suma de 3.000 de lei din casa unui bătrân. 

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului au depistat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată săvârșită în data de 25 aprilie a.c., asupra unui bărbat din comuna Răchitoasa. Tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore şi, ulterior, arestat preventiv. Ieri, 29 aprilie a.c., polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, au reţinut un tânăr, de 15 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 23.00, tânărul ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unui bătrân de 74 de ani, din comuna Răchitoasa şi prin folosirea de acte de violență, i-ar fi sustras o geacă în care avea un portofel cu suma de 3000 de lei.

Tânărul a fost condus la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore şi, ulterior, prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.