Un preot a fost filmat in timp ce isi agresa nevasta, o tragea de par si chiar o impingea, in plina strada, in Bacau.

Imagini incredibile în Bacău. Un preot și-a agresat soția în plină stradă și nu a ținut cont nici de faptul că femeia avea un copil în brațe. A împins-o și chiar a tras-o de păr ca să o forțeze să se urce în mașină. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. 

Totul s-a petrecut ziua în amiaza mare în centrul orașului. Preotul și preoteasa s-ar fi certat iar femeia a cobrât furioasă din mașină și și-a luat și copilul. Trecătorii, martori ai agresiunii au strigat la preot să își lase soția în pace. Însă el a continuat și chiar a reușit să o urce pe femeie cu forța în mașină și a demarat în trombă.

Înterg scandalul a devenit public după ce imaginile au ajuns pe Facebook și au stârnit indignarea internauților. La postare respectivă a comentat chiar preotul agresiv, care și-a cerut scuze public pentru ieșirea violentă.

Slujitorul bisericii a dat vina pe oboseală și pe o puternică încărcătură emoțională pentru ieșirea sa violentă. Și a menționat că s-a împăcat cu soția, iar lucrurile au revenit la normal.