Poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat, de 63 de ani, care ar fi provocat accident şi ar fi părăsit locul faptei. Acesta a fost reţinut. La data de 17 septembrie , Poliţia municipiului Oneşti a fost sesizată cu privire la faptul că ar fi avut loc un accident de circulaţie în comuna Mănăstirea- Caşin, iar conducătorul auto implicat ar fi părăsit locul accidentului.

Poliţiştii s-au mobilizat deîndată şi, la scurt timp, au identificat conducătorul auto. Din primele cercetări a rezultat faptul că, un bărbat de 63 de ani, din comuna Mănăstirea-Caşin, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localităţii a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 59 de ani şi o tânără de 20 de ani, care se deplasau pe marginea drumului, în calitate de pietoni.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma impactului a rezultat decesul femeii de 59 de ani şi rănirea tinerei.

Bărbatul de 63 de ani a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Sursa: Realitatea de Bacau