VIDEO: Băcăuan sancționat după ce a intrat cu mașina în Parcul Catedralei. “Decisiva” a luat-o de la camerele de supraveghere

Un conducător auto care a vrut să meargă în parc cu tot cu mașină a fost sancționat după ce gestul său a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în oraș. În imagini se vede cum un SUV merge până în fața monumentului ,,România Biruitoare” din fața Catedrale, unde oprește ca și cum ar fi locul ideal de parcare. Din mașină coboară cinci tineri, vădit fascinați de ansamblul monumental, pe care îl studiază și fotografiază. La un moment dat apare un agent de pază, care le atrage atenția că nu au voie cu mașina în acel loc. Fără să comenteze, tinerii urcă în mașină și pleacă.

Totuși, imaginile au atras atenția în Dispeceratul în care sunt monitorizate cele 76 de camere video instalate în oraș. Pe baza imaginilor, proprietarul autovehiculului a fost identificat și sancționat contravențional.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere care monitorizează monumentul ,,România Biruitoare” au fost făcute publice de primarul Cosmin Necula, care atrage atenția că toți cei care nu respectă regulile de conduită civică riscă să pățească același lucru.

De altfel, sistemul de supraveghere video și-a dovedit eficiența de când funcționează, imaginile surprinse de camere ajutând în mai multe cazuri pentru depistarea unor persoane certate cu legea și cu bunul simț.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.