Traficanţii de droguri dau dovadă că nu duc lipsă de imaginaţie atunci când vine vorba să facă rost de marfă. Un bărbat de 30 de ani din Bacău a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT și polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate în timp ce primea un colet, livrat de un curier, din Spania. În colet erau mai multe pachete de cafea. În fiecare pachet cafeaua era doar deasupra, pentru căsub ea era bine ascunse droguri. Anchetatorii au descoperit în colet nu mai puţin de o jumătate de kilogram de cannabis.

Flagrantul a fost urmat de percheziţii la locuinţa acestuia, dar şi la un tânăr de 21 de ani, despre care anchetatorii aveau informaţii că ar lucra cu el.

În urma percheziţiilor, DIICOT a descoperit şi ridicat 12 pungi de plastic autosigilante cu urme de substanţă vegetală, o pungă de plastic autosigilantă ce conţinea cannabis, dispozitive electronice de cântărire şi mărunţire, 4 telefoane mobile şi 2.900 de lei.

Cei doi au fost conduși  pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău şi ulterior au fost reţinuți pentru 24 de ore.