VIDEO: Oamenii de afaceri din Bacău acceptă provocarea lui Ștefan Mandachi și protestează pe 15 martie, ora 15.00, timp de 15 minute, pentru autostrăzi

Din ce în ce mai mulți oameni răspund provocării lansate de omul de afaceri din Suceava, Ștefan Mandachi, și anunță că vor lua parte la ceea ce ar putea deveni o grevă generală în România. Suceveanul care a construit, cu banii lui, primul și singurul metru de autostradă din Moldova, a lansat provocarea ca pe data de 15 martie, la ora 15.00, românii să întrerupă orice activitate timp de 15 minute.

Întreprinzătorul băcăuan Cătălin Bîgu, care deține trei brutării și două aprozare, a anunțat într-un filmuleț postat pe Facebook că el și toți angajații săi vor lua parte la protest. Timp de 15 minute, în toate punctele sale de lucru nu se va munci pe 15 martie, la ora 15.00.

Accept provocarea lui Ştefan Mandachi! Deţin 2 brutării şi 3 aprozare. Pe data de 15 martie, ora 15.00 voi înceta activitatea cu toţi angajaţii mei pentru 15 minute! Pro România! Doamne ajută!”, a spus omul de afaceri în Bacău în filmulețul postat pe rețeaua de socializare.

Provocarea a fost acceptată și de antreprenorul băcăuan Adrian Gârmacea, care a anunțat că același lucru se va întâmpla și la firmele sale.

Pe data de 15 martie, la ora 15.00, 15 minute, vom suspenda activitatea celor 41 magazine Orange, sediul Barrier si cele 35 de francize din întreaga tara. Peste 700 de persoane se vor alatura acestei campanii. Ne dorim o regiune dezvoltată într-o țară dezvoltată. Nu vrem să fim, așa, într-un no man’s land, ci să fim legați de restul țării, de Transilvania și Muntenia, a transmis omul de afaceri Adrian Gârmacea printr-un comunicat de presă.

Mișcarea ce prinde teren de la o zi la alta este un protest față de lipsa autostrăzilor din țara noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.