VIDEO VIRAL: Un agent de circulație a oprit traficul în centrul Bacăului ca să salveze un cățel

Un agent de poliție din Bacău a devenit vedetă peste noapte în urma unei intervenții mai puțin obișnuite. În timp ce se afla la datorie, agentul principal Gabriel Panfiloiu a văzut un cățel cum rătăcește printre mașini, în centrul orașului. Polițistul a oprit traficul și, ajutat de alt bărbat, a salvat cățelul speriat.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de pe bordul autospecialei de poliție. Filmarea a fost postată pe Facebook, pe pagina “Polițiștii au umor”.

Bunătatea nu poartă uniformă”. De acest lucru m-a convins azi colegul meu, agent principal de poliție Panfiloiu Gabriel, din cadrul Biroului Rutier Bacău. El este #polițistul zilei în opinia mea, acesta oprind traficul în Mun. Bacău pentru că un cățel risca să fie călcat de autoturismele din trafic, în timp ce alerga speriat și dezorientat. Gabriel nu doar că a oprit traficul, dar s-a asigurat că animalul este scos din trafic și ajunge în siguranță, fiind ajutat de un cetățean, iubitor de animale. #Respect, Gabriel!”,  au scris cei care administrează pagina de Facebook.

Agentul principal Gabriel Panfiloiu lucrează de 7 ani în poliție. El a lucrat la Brigada Rutieră a Capitalei până noiembrie 2018, când a venit la Bacău. În prezent lucrează la Biroul Rutier din cadrul IPJ Bacău.

Gestul colegului nostru nu este un caz izolat. Astfel de gesturi sunt adoptate în permanență de colegii noștri. Cățelul respectiv pe de o parte încurca traficul, pe de altă parte trebuia salvat, așa că agentul principal a acționat așa cum trebuie, astfel încât conducătorii auto să nu fie puși în pericol și nimeni să nu aibă de suferit”,  a declarat agentul șef adjunct Cătălina Crețu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.