Zeci de parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiștii băcăuani

Un control în trafic de rutină al polițiștilor de la circulație a scos la iveală un infractor în toată regula. Un bărbat de 31 de ani din județul Prahova a fost tras pe dreapta de polițiști pentru control în localitatea Dumbrava. Polițiștii au descoperit că prahoveanul avea în mașină un număr însemnat de parfumuri contrafăcute.

“În urma controlului autoturismului, polițiștii au descoperit în interior 39 de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute din cauza calităţii vizibil scăzute în comparaţie cu un produs similar cu originalul. Cele 39 de parfumuri au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Se estimează că, prin vânzarea parfumurilor contrafăcute, bărbatul ar fi adus un prejudiciu de 12.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.