Circulația rutieră va fi restricționată de Revelion, în centrul Bacăului

În data de 31 decembrie, începând cu ora 20.00, circulația rutieră va fi restricționată în municipiul Bacău, până a doua zi dimineață, 1 ianuarie 2019, la ora 6.00. Măsura a fost luată pentru a se putea desfășura concertele susținute de Revelion de către Alphaville, Ioana Ignat, Țăndărică și Fanfara 10 Prăjini, pe scena din parcarea Hotelului Moldova, fiind așteptați să participe mii de băcăuani.

“Concertul „Revelion 2019“, organizat de Primăria Municipiului Bacău prin Societatea de Servicii Publice Municipale (SSPM) Bacău S.A. a primit avizul favorabil din partea Comisiei de avizare a manifestațiilor publice, constituită în baza legii 60/1991. Au fost obținute avizele necesare de la Inspectoratul de Poliție al Județului Bacău, dar și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgențe, pentru focul de artificii care va fi lansat din Parcul Catedralei, la ora 23.59”, se arată într-un comunicat SSPM.

Așadar, pentru buna desfășurare a a evenimentului se vor închide următoarele străzi, în intervalul mai sus menționat:
Mihai Viteazu – tronsonul cuprins între intersecția cu Bulevardul Unirii și accesul din spatele Hotelului Moldova, Popa Șapcă – tronsonul cuprins între Vivariu și strada Mihai Viteazu,
Nicolae Bălcescu – tronsonul cuprins între sensul giratoriu de pe strada 9 Mai și Statuia lui Ștefan cel Mare, George Bacovia – tronsonul cuprins între intersecția cu Banca Națională și statuia lui Ștefan cel Mare,
Mihail Kogălniceanu – tronsonul cuprins între statuia lui Ștefan cel Mare și intersecția cu străzile Oituz și Războieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.