Investițiile în Infrastructura Rutieră din Sud-Estul Județului, Finalizate cu Succes!

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a anunțat că investițiile programate pentru acest an în infrastructura rutieră din zona de sud-est a județului sunt finalizate. Împreună cu Gabriel Savin, primarul comunei Dealu Morii, prefectul Lucian Bogdanel și consilierul județean Vasile Isvoran, Ivancea a efectuat o vizită de lucru pe două dintre tronsoanele pe care s-au executat lucrări de modernizare, însumând aproximativ 23 de kilometri.

Pe lângă intervențiile efectuate pe DJ 206A, de la Podu Turcului la Dealu Morii, s-a realizat și reabilitarea DJ 241A, de la Dealu Morii până la limita județului Bacău cu Vrancea. Această serie de modernizări a transformat aceste artere rutiere în drumuri sigure și eficiente pentru toți șoferii și locuitorii din zonă.

Practic, toți cei care tranzitează județul Bacău pe artera Podu Turcului-Vrancea au acum la dispoziție această cale de tranzit, evitând astfel aglomerația de pe DN2. Această realizare nu doar că va îmbunătăți condițiile de circulație, dar va și contribui la dezvoltarea economică și socială a regiunii, facilitând transportul și conexiunile între comunități.

Declarând această realizare ca un pas semnificativ înainte pentru județul Bacău, Ivancea a subliniat eforturile continue ale administrației locale de a îmbunătăți infrastructura și calitatea vieții pentru locuitorii județului. Această finalizare marchează un moment important în dezvoltarea regională și în crearea unui mediu de trai mai bun pentru toți cetățenii implicați.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Foto / Facebook

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.