Dăncilă a suferit o înfrângere răsunătoare în Bacău

Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, exclus din PSD după ce a criticat în mod repetat politica Guvernului Dăncilă, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa șefilor din Partidul Social Democrat, după rezultatul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale. El cataloghează scorul obținut de Dăncilă ca fiind “cea mai mare rușine pentru PSD”, situația fiind “de un penibil răsunător”. Necula îl atacă și pe liderul PSD Bacău, Dragoș Benea.

“În aceste momente nu pot să nu mă gândesc cum baronul Benea a votat-o pe Dăncilă premier, apoi președinte al PSD și, în cele din urmă, candidat la prezidențiale.

Dăncilă a obținut CEL MAI PROST SCOR DIN ISTORIA PSD. Nu există o rușine mai mare decât asta pentru PSD.

Puțin peste 3 milioane de voturi în turul 2!

Cea mai umilitoare înfrângere de când există acest partid!

Sunt exact 6 luni de când am spus public faptul că Viorica Dăncilă trebuie să se retragă de la guvernare.

Atunci, la fel ca și acum, eram convins că ar fi fost modul corect în care PSD să demonstreze că a înțeles expresia votului primit din partea românilor și singura modalitate prin care ar fi putut să se regenereze.

În tot acest timp baronul Benea a susținut-o continuu pe Dăncilă și a fost capabil să ,,marcheze” 2 puncte electorale memorabile, ambele după o ,,cugetare” îndelungată:

–  L-a exclus din partid pe Cosmin Necula.

–  A plimbat-o pe Dăncilă cu bicicleta pe centura nefinalizată a Bacăului.

A crezut că astfel o să înduplece românii însă nu a reușit decât să se facă de râs!

PSD Bacău nu merita așa ceva.

Primarii, consilierii, membrii și simpatizanții serioși care au făcut campanie și au muncit atât de mult nu meritau așa ceva!

Dacă rezultatul poate se va uita, situația de un penibil răsunător va rămâne la capitolul ,,așa nu” pentru orice campanie electorală.

P.S. 1  Doamna Dăncilă, ați calculat câte voturi v-a costat tura cu bicla împreună cu Dragoș?

P.S. 2  Dragoș, unge lanțul! Terminăm strada Aeroportului în curând”, este mesajul postat pe Facebook de primarul Bacăului.