Tânăr din Bacău, arestat pentru trafic de persoane. Victimele erau obligate să se prostitueze în apartamente din oraș, dar și în județul Galați

Un tânăr de 21 de ani din Bacău a fost arestat preventiv sub acuzația de trafic de persoane. Potrivit anchetatorilor, coordonați de procurorii DIICOT, în urma unei percheziții a fost identificată una dintre victime, pe care tânărul ar fi constrâns-o și indus-o în eroare, în vederea exploatării sexuale, în imobile din municipiul Bacău și din orașul Tecuci, judeţul Galați.

Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-ar fi exploatat sexual, în diverse apartamente, închiriate în regim hotelier, pe raza municipiului Bacău.

Clienții ar fi intrat în legătură cu acestea prin intermediul unor anunțuri pe diferite site-uri de profil. Ulterior, tinerele ar fi fost obligate să presteze servicii sexuale, pe stradă, în zona orașului Tecuci, din judeţul Galați.

Într-o primă fază, individul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații Tribunalului Bacău au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.