VIDEO: Mărturie din spital a bărbatului fugărit cu mașina pe islaz

0
1

Noi detalii apar despre cazul șocant al bărbatului fugărit și lovit cu mașina pe câmp, lângă Bacău. El nu este singura victimă a ciobanului care a fost arestat preventiv. Potrivit victimei, aflată în spital, între familia sa și agresor există un conflict vechi de 12 ani. Cei doi, care au oi, împart același spațiu de pășunat, care aparține Primăriei Bacău.

Miercuri, cearta a început între agresor și tatăl socru al victimei, un bărbat de 65 de ani. Acesta a fost lovit cu o bâtă la picioare. Bătrânul și-a sunat fiica și a chemat-o în ajutor. Ea a ajuns repede pe islaz, alături de soțul ei. În momentul în care cei doi au ajuns pe islaz, agresorul s-a urcat în mașină, iar din acel moment a început urmărirea care a șocat pe toată lumea. Potrivit mărturiilor bărbatului fugărit cu mașina, și soția sa ar fi fost lovită ușor. Cel mai rău a avut însă de suferit socrul său, care este internat în spital și are nevoie de cel puțin 21 de zile de îngrijiri medicale.

Potrivit victimelor, marele noroc a fost că poliția și salvarea, anunțate deja în momentul în care tot incidentul a fost filmat, au ajuns foarte repede la fața locului, pentru că altfel se putea ajunge la o tragedie.

Reamintim, agresorul, un bărbat de 37 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.