Un hoț a spart un magazin și a băut la locul faptei. După ce s-a îmbătat, a uitat pe unde a intrat și a spart ușa cu un topor

Un hoț a vrut să dea o spargere la un magazin din apropiere de Bacău, dar s-a cam dat singur de „gol”. Proprietarul a surprins totul cu camerele de supraveghere și a făcut imediat publice imaginile. Jaful i-ar fi ieșit cu brio, dacă nu s-ar fi îmbătat.

Tânărul a intrat într-un magazin de lângă Bacău și a furat 4.000 de lei. Spargerea putea să fie una reușită, dar nu a ținut cont de camerele de supraveghere. După cum a văzut proprietarul în imagini, „Spărgătorul” de Bacău și-a simțit gâtlejul cam uscat și s-a întors rapid după o sticlă de tărie.

După cum setea era mare, tânărul și-a potolit-o rapid cu sticla de tărie. La ce nu s-a gândit foarte mult a fost că mai trebuie să și iasă de la locul spargerii, nu doar să intre. Așadar, „derutat” de multele grade (din sticlă, nu din încăpere), a cam început să bâjbâie prin magazin. 

Greu la deal cu boii mici. Greu și la furat cu hoțul beat. Bonus: mai era și întuneric. Bine că românul este descurcăreț, așa că „Spărgătorul” de Bacău a scos „artileria grea”. Tânărul a luat un topor, pe modelul „dacă nu e ușă, facem!”. Și-a făcut el repede locul de evadare, mai ceva ca-n filme, dar n-a știut că este filmat. 

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.