Ordine de protecție pentru doi bărbați care și-au agresat rudele apropiate

La data de 26 octombrie a.c, Poliţia orașului Buhuși a fost sesizată de către o localnică de 45 de ani, despre faptul că, soțul său, de 47 de ani, a agresat-o fizic şi a amenințat-o. 

Împotriva bărbatului s-a emis ordin de protectie provizoriu pe o perioadă de 5 zile, polițiștii punându-i în vedere să păstreze o distanţă de 50 metri faţă de femeie şi de domiciliul acesteia. Totodată a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie şi ameninţare.
 
         La aceeași dată, polițiștii din Moinești au fost sesizaţi prin 112 , de către o femeie de 54 de ani, din comuna Ardeoani, despre faptul că, soțul a fost agresat de fiul său.
         Din cercetări s-a stabilit faptul că, fiul acestora ar fi provocat scandal la domiciliu și l-ar fi lovit pe bărbat cu un obiect contondent.       

Având în vedere prevederile Legii 217/2003, privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie şi a concluziilor rezultate în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului, a fost emis ordin de protecţie provizoriu faţă de cel în cauză, pentru o perioadă de 5 zile, în care s-a dispus păstrarea unei distanţe de minim 50 metri faţă de persoana agresată și de locuință.
          Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.