Mâine se deschide circulația în primul sens giratoriu din Șerbănești

Începând de mâine, 20 septembrie, de la ora 8.00, circulația în întersecția Bulevardul Unirii – Calea Romanului, în cartierul Şerbăneşti, se va desfășura în sistem giratoriu.
Șoferii vor ocoli centrul intersecţiei prin dreapta, conform indicatorului, iar înainte de a pătrunde în sensul giratoriu vor acorda prioritate celorlalți șoferi angajați în traversarea intersecției.

Semnul „CEDEAZĂ TRECEREA” va fi amplasat la intrarea in intersecție, pe următoarele artere:
– Calea Romanului – direcția spre Bacău
– Bulevardul Unirii – direcția spre Roman/Letea Veche
– Bulevardul Unirii – direcția spre Bacău/Roman, din Letea Veche.
În primele zile, un echipaj de poliţie al Serviciului Rutier Bacău se va afla în zona intersecției, pentru a dirija circulația.

Autorităţile recomandă conducătorilor auto să reducă viteza în apropierea intersecției și să acorde atenție indicatoarelor și marcajelor rutiere.
Mai mult, ei sunt informaţi că lucrarea de amenajare a sensurilor giratorii este în continuare în curs de execuție. S-a ajuns la faza de realizare a structurii rutiere de rezistență, iar deschiderea circulației rutiere în primul sens giratoriu, în regim provizoriu, a fost necesară pentru a permite începerea lucrărilor pentru al doilea sens giratoriu, care va fi amenajat după benzinărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.