7 stații CFR și 8 trenuri de călători, verificate de polițiști

Pe 04 noiembrie, polițiștii de la transporturi au participat la o acțiune organizată la nivel național, în trenurile de călători şi stațiile de cale ferată, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilicite şi limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2.

Sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiștii Serviciului Județean de Poliţie Transporturi Bacău, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bacău, au acţionat  pentru siguranţa cetăţenilor și pentru verificarea respectării măsurilor pentru limitarea efectelor pandemiei SARS COV-2.

Echipele de control au fost prezente în trenurile de călători şi stațiile de cale ferată, unde au fost discutat cu cetăţenii şi i-au instruit în privinţa respectării prevederilor L55/2020, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. 

În urma activităţilor de verificare desfăşurate, forţele de ordine au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale.Dintre acestea, 8 sancţiuni au fost aplicate conform Legii 55/2020.

De asemenea, au fost verificate 7 stații CFR și 8 trenuri de călători.

Poliţiştii recomandă tuturor persoanelor să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în trenuri, în stațiile de cale ferată și în toate spațiile publice deschise.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.