Ţigări şi articole pirotehnice interzise, confiscate de poliţişti în cadrul unor percheziţii

La data de 27 mai a.c., poliţiştii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul celor din cadrul secţiilor de poliţie rurală, al criminaliştilor şi luptătorilor din cadrul Seviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare opt mandate de percheziţie pe raza judeţului Bacău.

Activităţile s-au desfăşurat la domiciliile mai multor persoane din localităţile Hemeiuş, Mărgineni, Săuceşti şi Letea-Veche, precum şi la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă asimilată.

Cu ocazia perchezitiilor efectuate, a fost identificată cantitatea de 6340 de ţigarete, diverse mărci, fără timbru de acciză sau purtând timbru de acciză de Ucraina, precum şi 3208 de articole pirotehnice interzise la deţinere la domiciliul unei femei de 52 de ani.

 Bunurile găsite au fost indisponibilizate.

 De asemenea, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere la sediul IPJ Bacău în vederea audierii persoanelor în cauză.

Cercetarile continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, pentru probarea întregii activitati infracţionale.

Sursa: Realitatea de Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.