Actriţa Maia Morgenstern s-a întâlnit cu elevii şi profesorii de la Colegiul Ferdinand I

Marea actriţă Maia Morgenstern le-a făcut o surpriză elevilor şi cadrelor didactice de la Colegiul Național „Ferdinand I” Bacău, când a apărut în amfiteatrul unităţii de învăţământ. Maia Morgenstern li s-a dezvăluit ca actor, ca mamă, ca profesor, a răspuns deschis întrebărilor şi a amintit de momentele dificile din carieră când „te iei de mână cu emoțiile și fricile tale și ieși în fața spectatorilor”.

A mai mărturisit şi că „o sală de spectacol goală e un lucru înspăimântător de trist și dureros și pentru actori și pentru puținii spectatori”, dar a ţinut să precizeze că nu a suspendat niciodată un spectacol.
Le-a recomandat adolescenţilor din sală să asculte înregistrări radiofonice, pentru a-și dezvolta imaginația, să meargă la teatru și să citească mult. Şi pentru a reuși în viață, tinerii trebuie să înțeleagă că „respectul de sine înseamnă muncă perseverentă și capacitatea de a duce lucrurile până la capăt”.

Înainte de întâlnirea cu elevii, actriţa a fost prezentă la Universitatea George Bacovia, care i-a acordat titlul de Doctor Honoris Causa.

Foto: Colegiul National Ferdinand I Bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.