Actualizare atenționări meteo pentru zona Moldovei

Actualizare atenționări meteo pentru zona Moldovei. Viscol și ninsori cu transport de zăpadă pe carosabil în sudul regiunii și în zonele de munte! 
 Potrivit prognozei meteo specializate pentru zona Moldovei, până în această seară, ora 20:00, în zonele de munte va ninge moderat cantitativ, vântul va avea intensificări cu rafale, în general, de 50…70 km/h, iar la
altitudini de peste 1800 m va depăși 80…90 km/h. Temporar, va fi viscol și vizibilitate redusă. Vremea va intra într-un proces de răcire și va deveni local geroasă, îndeosebi noaptea.
 O altă atenționare Cod galben privește jumătatea de sud a Moldovei (județele Bacău, Vaslui, Vrancea și Galați), unde vor fi intensificări ale vântului, cu rafale, în general, de 50…70 km/h, astfel că zăpada va fi spulberată.
 În următoarele 3 ore, în zona de munte va mai ninge slab și vor fi perioade în care vântul va prezenta intensificări cu rafale de 45…60 km/h, iar la altitudini de peste 1800 m vântul va depăși 80…90 km/h, astfel încât va fi viscol și vizibilitate scăzută. Circulați cu atenție! 
(sursa: ANM)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.