Aerostar a câștigat cu 5-0 meciul cu Dacia Unirea Brăila

Aerostar Bacău a obținut o victorie facilă în meciul cu Dacia Unirea Brăila, jucat vineri după amiază, pe stadionul Aerostar din Bacău, în penultima etapă a turului campionatului Ligii a 3-a, seria a II-a. Aerostar s-a impus cu 5-0 (2-0). Vraciu a fost omul meciului, cu 3 goluri marcate și două penalty-uri obținute. 

Gazdele au deschis scorul în minutul 9, după o minge trimisă în centru de Leu și pierdută de Timoela în preajma careului de 16 metri, Cătălin Vraciu a preluat mingea, a driblat doi adversari și pe portarul Toma și a înscris de la 6 metri în poarta goală. 

În minutul 40, Vraciu a primit o pasă la întâlnire, a pătruns în careu și a fost faultat de Leu, iar arbitrul a dictat penalty. Casian Anghel a executat lovitura de pedeapsă, în stânga sa, în timp ce portarul Toma s-a aruncat în partea opusă. 

În minutul 54, O pasă în adâncime pentru Vraciu, la marginea careului, acesta a preluat și a fost faultat în careu de Leu și s-a dictat din nou penalty. De data aceasta a executat Stejărel Vișinar, care a marcat pentru 3-0. 

În minutul 60, Cătălin Vraciu a primit o minge la 17 metri, poziție centrală, a trecut de Bădilaș și a intrat în careu, apoi a trimis de la 12 metri, pe lângă Toma, 4-0. 

În minutul 89, după o cursă pe partea stângă a lui Anghel, acesta a centrat în spete pentri Cătălin Vraciu, iar acesta a marcat de la 14 metri, 5-0.

În minutul 90 brăilenii au avut o șansă de a marcat golul de onoare, dar șutul de la 17 metri a lui Duțu s-a dus mult peste poarta apărată de Manole. 

Aerostar Bacău: Manole – Prentu, Benchea, Vișinar, Căpușă, Bobarnac, Belciu, Anghel, Zaharia, Coroamă, Vraciu. Au mai jucat: Pavel, Bacalu, Paveliuc, Juncu și Gavrilă.

Dacia Unirea Brăila: Toma (min. 62 Butunoiu) – Balaban, Leu, Bădilaș, Simion – Buhăescu (min. 76 Ene), Boroșu, Marc Timoela, Vartolomei (min. 46 Ghiță) – Al. Duțu, V. Robu.

În ultima etapă a turului Ligii a 3-a, Dacia Unirea Brăila va juca sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal din Brăila, cu Unirea Braniștea. În etapa a IX-a, Aerostar Bacău va juca în deplasare la Sporting Liești. 

Sursa: Realitatea de Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.