Alege să fii SALVATOR! Pompierii încep recrutarea pentru Şcoala Boldeşti

Şi tu poţi fi salvator! Asta spun pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISUJ) Bacău, unitate care reia activitatea de recrutare în vederea participării la concursul de admitere la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti,
Pentru sesiunea din ianuarie 2018, au fost scoase la concurs 300 de locuri destinate bărbaților (275 pentru subofiţer de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de locuri pentru maistru militar auto), două dintre acestea fiind pentru candidaţi de etnie romă.

Tinerii, care au vârsta de până în 27 de ani împliniţi în anul participării la concurs, absolvenţi cu diplomă de bacalaureat, trebuie să depună cererile de înscriere la concursul de admitere la sediul ISU Bacău, până la data de 23 noiembrie 2018, iar dosarele de recrutare vor fi depuse personal, în volum complet, până la data de 21 decembrie 2018, ora 16.00. Concursul va avea loc în intervalul 10 – 21 ianuarie 2018, perioadă în care candidații vor parcurge contravizita medicală, probele sportive și testul scris pentru verificarea cunoștințelor.
Durata studiilor postliceale este de doar un an.