Asiaticii, la mare căutare pe șantiere. După firma lui Umbrărescu, încă o societate din Bacău lucrează cu indieni

În vreme ce românii pleacă să muncească pe șantierele din vestul Europei, în țara noastră ajung tot mai mulți asiatici. Disperați că nu mai găsesc mână de lucru autohtonă, tot mai mulți patroni apelează la muncitori asiatici.

După ce Dorinel Umbrărescu a angajat asiatici ca să lucreze la varianta ocolitoare a municipiului Bacău, o nouă firmă de construcții din Bacău a apelat la  lucrători din Orientul îndepărtat.

Este vorba despre SC Phoenix Transbac SRL Bacău, care a adus la muncă angajați din India. Muncitorii asiatici angajați de firma băcăuană apar într-o poză de grup realizată recent în județul Vrancea, unde firma băcăuană a încheiat un contract de lucrări pentru modernizarea unui drum, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Vrancea. Muncitorii care apar în fotografie fac parte dintr-un lot de 33 de indieni care au fost angajați pe o perioadă de doi ani de Phoenix Transbac. Firma băcăuană a câștigat contractul cu autoritățile județene din Vrancea în asociere cu o companie italiană. La reabilitarea șoselei din Vrancea lucrează 16 indieni. Asiaticii locuiesc în Bacău, dar merg oriunde constructorul din Bacău are lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.