Ești pregătit de zece zile de teatru, improvizație, stand-up comedy și proiecții de film? De asta vor avea parte spectatorii băcăuani începând de astăzi și până pe 30 august, la Festivalul Național de Teatru I. D. Fest 20, când pe scena Teatrului Municipal „Bacovia” vor oferi spectacole trupe de tineri pasionați de teatru din toată țara, precum și One-man Show-uri participante în concurs. Din Bacău se vor prezenta la I.D. Fest trupele: A.C.T. Bacău, Nobody’s Group, Transparency și In The Spot. Din București vor participa trupele Acting Up, Brainstorming, PlayHood și Victory of Art. Din Botoșani vor performa trupele Alter și Atelierul de Teatru, din Constanța- trupa Aici, din Brașov- trupa Amprente, din Timișoara- trupa Heavenly Hell și din Câmpina- Teatrul „Mircea Albulescu”.În categoria One-man Show, cei opt participanți vor fi: din Bacău- Daria Gherghel, din București- Andra Anghelache, Crina Dumitrascu, Gabriel Dumitrescu, Eva Cosac, Maria Ninu și Bianca Marinescu și din Alexandria- Daniel Mihai Soare.

Program spectacole invitate:

22 august – Stand-up Comedy cu Sorin Pârcălab și Vio – Berăria „Valhalla”
24 august – „Alcool”, spectacol cu Ada Milea și Vali Răcilă – Teatrul Municipal „George Bacovia”
25 august – „Complet alb”, un spectacol de teatru „senzorial” – Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Nicolae Vasilescu–Karpen” Bacău
26 august – Show de improvizație cu Backstage Boys – Teatrul Municipal „Bacovia”

Biletele pot fi achiziționate de la Teatrul Municipal „Bacovia” începând de astăzi, marți, 20 august, în intervalul orar 17:00-20:00.