Atac dur al lui Dragoș Benea la adresa administratorului municipiului Bacău! Romică Chindruș, găsit țap ispășitor pentru eșecurile Primăriei

Europarlamentarul Dragoș Benea a lansat un atac fără precedent la adresa lui Romică Chindruș, administratorul public al municipiului Bacău, pe care îl găsește vinovat pentru toate eșecurile în implementarea proiectelor din oraș.

Acuzațiile vin după ce SSPM a anunțat că lucrările la Insula de Agrement au ajuns la 70% și mai durează încă două luni până vor fi gata, în condițiile în care Dragoș Benea promisese în campania electorală pentru europarlamentare că Insula va fi gata pe 1 septembrie.

Dle. Chindruş, DEMISIA şi acasă!

„Chindruşul” este unitatea de măsură a Neputinței, Nepriceperii şi Neimplicării ce domnesc, astăzi, în Primăria Bacău.
Încremenirea în proiecte ce caracterizează ultimii ani vine în sprijinul acestei constatări.

Prosopul se cere aruncat ‼
Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

? Gestionarea catastrofală a principalelor proiecte derulate în oraş, eşecul de proporții din proiectul Insulei de Agrement, unde dl. Chindruş a fost „manager” timp de peste 2 ani, dar şi superficiala tratare a subiectului „KFC”, în dispreț față de mii de băcăuani, impun o binevenită şi necesară plecare acasă.

? Primăria Bacău datorează MDRAP aprox. 8 milioane lei în urma rezilierii contractului de finanțare pe proiectul Insulei, ptr. că ani de zile s-a bătut apa în piuă cu această lucrare, fără a se asuma decizii ferme, juste şi corecte.

? S-au încasat, in schimb, lună de lună, lefuri de mii şi mii de euro, pe seama unor pontaje scoase din burtă (a se citi „inventate”), cu sute de ore (140 – 160 de ore/lună, în plină iarnă!!!) „lucrate” într-un proiect în care nu s-a mişcat, de fapt, niciun fir de praf. Din cauza asta s-a ajuns la rezilierea contractului de finanțare.

Bani mulți doar pentru lenevit la gura sobei!
De aceea Bacăul e pus acum să dea banii înapoi pe acest simulacru de proiect: „mulțumită” unui simulacru de manager care a condus un simulacru de echipă de proiect!

Dl. Chindruş trebuie să răspundă, în fața unui oraş întreg, nu mie personal, la patru întrebări:

1⃣ Ce s-a lucrat sute de ore pe timp de iarnă în echipa pe care a condus-o pe proiectul Insulei?
2⃣ Dacă ştie, în calitate de semnatar al unui contract de închiriere, că la terenul pe care se vrea edificarea unui KFC există zone protejate ale unor unități militare (adăpost protecție civilă)?
3⃣ Cum s-a semnat contractul de închiriere menționat (procedura legală) şi dacă a fost pe teren înainte de încheierea contractului, pentru vizionarea situației la fața locului?
4⃣ De ce nu se semnează de către Primărie contractele de finanțare pe proiectele depuse la ADR Nord-Est şi ajunse la etapa de primire a scrisorilor de precontractare?

Distanța între pregătirea şi abilitățile fostului administrator public, L. Pădureanu, şi păşunismul administrativ al dlui. Chindruş este ca o cădere în gol cu liftul, cale de 50 de etaje. Într-o foarte mare măsură principalele nerealizări administrative i se datorează. De aceea locul său este acasă. Nu la Primărie”,  a scris pe Facebook europarlamentarul Dragoș Benea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.