Au început pregătirile pentru noul an școlar. 59 de săli de clasă sunt amenajate de la zero

Primăria Bacău, prin Societatea de Servicii Publice a început lucrările de igienizare în școli. Totodată, primăria continuă programul prin care reamenajează clasele în care vor învăța elevii din clasa pregătitoare. Pentru lucrările ce se derulează în această perioadă în școlile din municipiu, Primăria Bacău a alocat peste 2 milioane de lei.

Pe lângă lucrările de igienizare, sălile de clasă vor fi dotate cu mobilier nou și echipamente IT. În total, lucrările de igienizare și renovare vor fi efectuate în 23 de unități de învățământ din municipiu.

„În program sunt incluse 59 săli de clasă, în care vor fi efectuate lucrări de igienizare, vor fi înlocuite ușile, jaluzelele, parchetul, instalațiile electrice și termice, după caz. Fiecare sală de clasă va fi dotată cu videoproiector, imprimantă, calculator și tablă magnetică”, se arată în comunicatul primăriei. 

S.S.P.M.Bacău va efectua lucrări de igienizare în 20 săli de clasă de la : Școala Gimnazială „Miron Costin“, Școala Gimnazială „Mihai Drăgan, Școala Gimnazială Nr 10, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“, Școala Gimnazială „Octavian Voicu“ și Școala Gimnazială „Dr. Alexandru Șafran“.

Programul ”Clasa Zero” a fost lansat în 2017, când au fost renovate 55 săli de clasă. Pe lângă reparațiile curente, sălile de clasă au fost dotate cu mobilier și videoproiectoare.1500 de elevi sunt beneficiari direcți ai acestor investiții.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.