Bac-ul de toamnă continuă cu probele de competenţe

Absolvenţii care s-au înscris la Bac-ul de toamnă susţin, în aceste zile, probele de evaluare a competenţelor. Asta după ce au trecut peste probele scrise de săptămâna trecută.

Prima probă este cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A), care a început de vineri şi se va încheia astăzi, 27 august.
Mâine, 28 august, va avea loc evaluarea competențelor în limba maternă, în intervalul 29 – 30 august cea de evaluare a competenţelor digitale, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională este programată în zilele de 30 și 31 august.

Primele rezultate vor fi afişate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, pe 1 septembrie, până la ora 12.00, urmând ca în aceeaşi zi să se depună şi contestaţiile. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 6 septembrie.

În judeţul Bacău, pentru această sesiune a Bacalaureatului sunt patru centre de examen, dintre care două în municipiul Bacău, unul la Moineşti şi încă unul la Oneşti şi s-au înscris în jur de 1.060 de candidaţi, cei mai mulţi din promoţia de anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.