BACĂU 3×3 Streetball Challenge 2018, ediţia a 8-a

Cel mai important turneu de baschet 3×3 din estul României revine cu cea de a 8-a ediție Bacău 3×3 Streetball Challenge, turneu aprobat de Federaţia Română de Baschet şi Federaţia Internaţională de Baschet. Organizat de către asociația Surf The Earth Project – STEP, acest eveniment va avea loc în Piața Tricolorului în perioada 18-19 august 2018 și este adresat tuturor persoanelor pasionate de acest sport. Baschetul 3×3 (sau streetball, denumit după originile sale) a devenit în ultimii ani o adevărată religie în rândul jucătorilor de baschet din România. De altfel, acesta a devenit în mod oficial sport olimpic și va fi jucat pentru prima dată în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokio 2020.

Categoriile oficiale de joc din cea de a 8-a ediție BSC sunt următoarele:

– Mini Mixed U14 – pentru fete si baieti cu vârstă sub 14 ani;
-Junior F U18 – pentru fete cu vârstă sub 18 ani;
– Junior M U18 – pentru băieți cu vârstă sub 18 ani;
– Open Feminin – pentru persoane de sex feminin cu vârstă peste 18 ani;
– Open Masculin – pentru persoane de sex masculin cu vârstă peste 18 ani);
– Open Mixed – pentru persoane de sex feminin și masculin cu vârstă peste 18 ani;
– Senior +35 – pentru pentru persoane de sex masculin cu vârstă peste 35 ani.

Toţi jucătorii şi toate echipele din cadrul BSC 2018 vor intra în grila mondială de punctare pentru baschetul 3×3 prin platforma 3×3 Play (www.play.fiba3x3.com). Turneul va fi marcat în calendarul mondial în cadrul platformei anterior menţionate şi va afişa toate informaţiile privind echipele, componenţa lor, scorurile meciurilor şi clasamentele finale.
Premiul cel mare BACĂU 3×3 Streetball Challenge 2018 se acorda echipei câştigătoare de la categoria Open Masculin si consta in acordarea sumei de 2000 RON si ocazia de a reprezinta România la Prague International Streetball Cup 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.