Bărbat din Bacău decedat și concubina acestuia în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat cu vapori de la dezinfectanți

Un bărbat de 60 de ani, din județul Bacău, a murit și concubina acestuia a ajuns în stare gravă la spital, din cauza unei intoxicații suspecte.

În data de 14 iunie, cuplul din Bacău a închiriat de la un bărbat din Câmpulung Moldovenesc o casă bătrânească pe raza Moldova Sulița. Timp de două zile, cei doi s-au gospodărit singuri, au făcut curățenie, cumpărături și au gătit.

În seara zilei de 16 iunie, după ce au servit masa, acestora li s-a făcut rău, simțindu-se amețiți și au vomitat. Cei doi au stat până în cursul dimineții următoare crezând că se vor face bine.

În dimineața zilei de 17 iunie, vâzând că se simt în continuare rău, turiștii au sunat la 112 și la fața locului a ajuns o ambulanță care i-a transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. La câteva ore de la internare, bărbatul de 60 de ani a decedat. Femeia a fost internată în stare gravă în unitatea spitalicească.

Băcăuanul avea mai multe afecțiuni, însă la autopsie s-a constatat și că a suferit o intoxicație exogenă.

Polițiștii, dar și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică s-au deplasat la casa bătrânească închiriată de cei doi și în interior au găsit o găleată în care se afla un amestec de clor și dezinfectanți. Femeia a declarat că a folosit amestecul respectiv pentru dezinfectarea dușumelelor. Astfel, se ia în calcul varianta ca cei doi să se fi intoxicat de la substanțele chimice folosite la dezinfectarea suprafețelor.

Polițiștii fac cercetări în acest caz și au deschis un dosar penal.

Sursa: Realitatea de Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.