Cadavrul unui bărbat, care se presupune că ar fi al celui care şi-a ucis soţia în urmă cu două săptămâni, a fost găsit, marţi

Cadavrul unui bărbat, care se presupune că ar fi al celui care şi-a ucis soţia în urmă cu două săptămâni, a fost găsit, marţi, de pompierii din cadrul ISU Bacău, informează AGERPRES

Crima s-a produs în seara zilei de 21 ianuarie 2020, atunci când un bărbat a sesizat la 112 că prietenul său l-a sunat şi i-a povestit că şi-a ucis soţia şi că se va sinucide sărind în râul Bistriţa, în zona podului din cartierul Şerbăneşti a municipiului Bacău.

Forţele de ordine ajunse la faţa locului au început căutările bărbatului şi au descoperit în zonă maşina acestuia. În interior se afla cadavrul soţiei sale, cu care se afla în divorţ.

Suspectul crimei a fost căutat fără rezultate, iar de a doua zi au început căutările în râul Bistriţa, cu ajutorul scafandrilor din Bacău şi Neamţ. Marţi, trupul unui bărbat a fost găsit de scafandri în râul Bistriţa, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bacău pentru efectuarea necropsiei.

Urmează să fie stabilită identitatea bărbatului găsit în râu, respectiv dacă este suspectul crimei din seara zilei de 21 ianuarie 2020, dar şi cauza decesului acestuia. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.