Campania DGASPC Bacău „Dacă-mi iei locul, ia-mi și handicapul!”, continuă

Astăzi, s-a derulat o nouă activitate din campania „Dacă-mi iei locul, ia-mi și handicapul!”, demarată la începutul acestei luni de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău, cu sprijinul Poliției Locale Bacău.

Reprezentanţii celor două instituţii au mers împreună în parcările hipermarket-urilor din municipiu, pentru a promova respectarea drepturilor persoanelor cu handicap și a locurilor de parcare destinate acestora.

S-au distribuit flyere, în locuri cu vizibilitate maximă s-au amplasat afișe cu mesajul campaniei și s-au purtat discuții cu managerii magazinelor.

Totodată, conducătorii auto au fost informați cu privire la dispozițiile Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, şi au fost informaţi că vor fi sancţionaţi dacă vor mai parca pe locurile rezervate lor.

Şi persoanele cu handicap au fost informate cu privire la necesitatea și obligativitatea obținerii cardului-legitimație de parcare eliberat de Poliția Locală a Municipiului Bacău.

Foto: Poliţia Locală Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.