Comerciant de țigări din Piața Centrală, prins că vindea „pe sub mână” țigări de contrabandă

„Hoțul neprins e negustor cinstit”,  spune o vorbă din bătrâni, iar până acum unui comerciant din Piața Centrală din Bacău i-a mers bine. A fost însă prins că încalcă legea.

În timp ce se aflau într-o acțiune obișnuită de prevenire, polițiștii locali din Bacău au descoperit că unul dintre comercianții de țigări, care e cunoscut pentru că vinde țigări cu acte în regulă în Piața Centrală, are la vânzare țigări de contrabandă. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, avea la el 47 de cartușe de țigări pe care încerca să le vândă în zona de nord a orașului.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu împreună cu lucrători din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, au depistat în zona de nord a orașului, pe numitul A.V., în vârstă de 44 ani, din Bacău, cunoscut ca fiind comerciant de țigări în zona Pieței Centrale care încerca să comercializeze 940 de țigarete, fără marcaje fiscale și documente de proveniență. Țigaretele au fost ridicate și predate în vederea continuării cercetărilor Direcției Regionale Vamale Iași – Biroul Vamal de interior Bacău„, au transmis reprezentanții Poliției Locale Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.