Descinderi într-un dosar de trafic de droguri. Șase suspecți, arestați

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău au făcut mai multe descinderi la suspecți de trafic de droguri. În total, s-au efectuat șapte percheziții domiciliare în municipiul Bacău şi localitatea Cleja. În urma acestora, au fost descoperite aproape 77 de grame de rezină de cannabis, 0,51 grame de cannabis, dispozitive electronice, 12.350 de lei și 645 de Euro, diferite dispozitive de porționare, mărunțire și cântărire a drogurilor.

“Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, cele șapte persoane, în perioada 2017 – decembrie 2018, au desfășurat, în mod coordonat, activități ilicite de procurare, porționare, distribuire și comercializare de droguri de risc de tip cannabis și hașiș, către diferiți consumatori din județul Bacău”, se arată într-un comunicat al polițiștilor.
Cei șapte suspecți au fost conduși la audieri la sediul DIICOT Bacău, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar șase dintre ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru infracţiunile de trafic de droguri de risc în formă continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.