Dieta săracului. Cum slăbești 30 de kilograme în 6 luni fără eforturi financiare considerabile

Nutriționista Mihaela Bilic a oferit detalii despre „dieta săracului” și mărturisește că este posibilă slăbirea a 30 de kilograme în doar 6 luni. Nutriționistul încurajează încercarea regimului cel puțin 100 de zile pentru schimbări considerabile.

„Dieta săracului”, bazată pe o ciorbă și o cafea cu lapte dimineața poate crea schimbări majore în corp.

 

„O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală, dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi.

 

Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.

 

100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară”, a mărturisit Mihaela Bilic,  în cadrul unei emisiuni TV.

 

 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.