Două persoane, salvate de pompieri din beciul casei

Astăzi, două persoane, din satul Gutinaş, comuna Ştefan cel Mare, au fost salvate în ultima clipă de pompieri. Este vorba despre doi bărbaţi, unul de 32 şi altul de 60 de ani, care au fost găsiţi căzuţi în beciul locuinţei, după ce s-ar fi intoxicat cu dioxidul de carbon de la vinul aflat în fermentaţie.
Aceştia au fost preluaţi de echipajele de ambulanţă şi transportaţi la spital. Erau conştienţi şi au rămas sub supravegherea medicilor.

Acest caz vine după ce marţi, o femeie de 65 de ani şi soţul ei de 75 de ani, din municipiul Bacău, au fost găsiţi decedaţi în beciul casei, lângă butoaiele cu must, după ce s-ar fi intoxicat cu gazele emanate de acesta.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău au avertizat în repetate rânduri cetăţenii să nu pună butoaiele cu mustul în fermentaţie în spaţii închise. Dacă vor să intre în încăperea unde acestea sunt depozitate, cea mai la îndemână metodă de a testa nivelul de oxigen din cameră este să apridă o lumânare, iar dacă aceasta se stinge, atunci nu trebuie să intre pentru că nu există suficient oxigen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.