Drumuri închise. ”Lăsați mașinile acasă”, ne sfătuiește primarul Bacăului

Unele porțiuni ale DN11 și DN2G au fost închise din cauza ninsorii. Astfel, vineri dimineaţă, nu se circulă pe DN 11, între Poiana Sărată – Oneşti, (km 90+000 – km 132+500) şi nici pe DN 2 G, între Bacău – Moineşti, (km 4+000 – km 43+300). „Imediat ce condiţiile meteorologice se vor ameliora, utilajele CNAIR vor interveni pentru curăţarea drumului şi redeschiderea circulaţiei”, anunţă CNAIR.
De asemenea s-au impus restricții de tonaj pe două drumuri naționale. Astfel, nu au voie să mai circule mașini mai grele de 3,5 tone pe DN11, între Onești și Oituz, până la ora 9 a zilei de vineri, și pe DN2G Bacău-Moinești, până la ora 11. Pe restul drumurilor se circulă cu greutate.
În municipiul Bacău se lucrează continuu pentru ca principalele artere să fie practicabile la primele ore ale dimineții. Toți angajații Direcției de Salubrizare au rămas în dispozitiv încă de ieri dimineața și mai sunt în alertă până la finalizarea avertizării meteo cod galben, adică vineri, în jurul orei 12. Se intervine cu 40 de utilaje pentru degajarea zăpezii de pe carosabil și 80 de oameni. ”Pentru a evita crearea blocajelor în trafic vă rugăm să utilizați mașinile personale doar dacă este neapărat necesar”, recomandă primarul Bacăului, Cosmin Necula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.