GALERIE FOTO: China invadează Oneștiul! Investitorii chinezi, interesați să facă afaceri în zonă

O delegație oficială din orașul Suqian, Provincia Jiangsu, din China, a ajuns la Onești, în baza unei înțelegeri de colaborare încheiată între autoritățile locale și cele chineze încă de anul trecut. Delegația chineză a avut o scurtă întrevedere cu reprezentanții administrației publice locale. Ulterior, chinezii au vizitat o serie de obiective de interes public și turistic din Onești și din apropiere.

Potrivit primarului Nicolae Gnatiuc, au urmat vizite la Clubul Sportiv Municipal și la mai mulți agenți economici din Onești, de la care chinezii au vrut să afle o serie de informații, dar au cerut și mostre ale unor produse “made in Onești”, care vor ajunge la un important târg de comerț și industrie, ce va avea loc în luna septembrie în orașul Suqian.

În urma discuțiilor purtate între autoritățile din Onești și delegații chinezi, s-a stabilit ca la următoarea vizită oficialii din China să vină cu mai mulți investitori din Suqian.

Potrivit înțelegerii de colaborare încheiată anul trecut, cooperarea vizează mai multe domenii, printre care sănătate, asistență socială, științe medicale, economie, turism, educație, cultură și sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.